Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Μία μεταγραφή δεν θα σιωπήσει τους επικριτές

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel: Μία μεταγραφή δεν θα σιωπήσει τους επικριτές

FORMULA 1

Vettel: Μία μεταγραφή δεν θα σιωπήσει τους επικριτές

FORMULA 1

Έχοντας πλέον στο ενεργητικό του τέσσερις παγκόσμιους τίτλους, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανήκει ήδη στο πάνθεον της Formula 1 – παρότι έχει μπροστά του σχεδόν μία δεκαετία συμμετοχής στο σπορ. Δεν λαμβάνει όμως την αναγνώριση που αξίζει και θεωρεί πως αυτό δεν θα αλλάξει αν αλλάξει το χρώμα του μονοθεσίου του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Νομίζω ακόμα κι αν πάψω σε κάποια άλλη ομάδα, θα συνεχίσω να έχω κάποιους να με αμφισβητούν. Μία μεταγραφή δεν θα αλλάξει την άποψη κάποιων. Στο τέλος της ημέρας, αρκεί να είσαι εσύ ικανοποιημένος με τον εαυτό σου κι αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος βάσει όσων έχω πετύχει. Κάθε οδηγός επιδιώκει πάντα να βρίσκεται στις τάξεις της καλύτερης ομάδας. Αν ανατρέξετε στην ιστορία της Formula 1, θα δείτε πως σχεδόν πάντα, οι καλύτεροι οδηγοί έπαιρναν τίτλους με τις καλύτερες ομάδες. Είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο ή να τρέξω για λογαριασμό άλλης ομάδας», σχολίασε ο Γερμανός στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της Infiniti Red Bull Racing μετά την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Ινδία, έχοντας στο ενεργητικό του 7 pole positions, 11 νίκες και άλλες 3 παρουσίες στο βάθρο. Παρά τα επιτεύγματα αυτά, δεν θεωρεί πως η φετινή σεζόν αποτέλεσε μονόλογο…

Advertisement
Advertisement

«Κάποιοι χρησιμοποιούν τη λέξη κυριαρχία αλλά δεν μου αρέσει αυτή, διότι παρουσιάζει τη κατάσταση λες και είχαμε εύκολες νίκες. Αν ανατρέξετε, σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, χρειάστηκε πολύ σκληρή δουλειά, να δώσω τα πάντα. Είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα, ενδεχομένως και σε αγώνες που δεν ήταν αναμενόμενο. Επίσης μπορεί να λείπουν οι συγκινήσεις από κάποιους αγώνες αλλά αν ξέρεις τη προσπάθεια που έχεις καταβάλλει, εσύ και όλοι στην ομάδα και το εργοστάσιο, το συναίσθημα είναι υπέροχο», τόνισε ο Φέτελ.
[nggallery id=3036]