Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Verstappen: Οδηγός είμαι, όχι μάγος…

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Verstappen: Οδηγός είμαι, όχι μάγος…

FORMULA 1

Verstappen: Οδηγός είμαι, όχι μάγος…

FORMULA 1

Στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, ο Max Verstappen θα γράψει ιστορία αφού θα γίνει ο νεότερος οδηγός που θα λάβει μέρος σε Grand Prix. Παρότι είναι ακόμα μόλις 17 ετών, ο Ολλανδός δεν λυγίζει στην πίεση…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε από την εφημερίδα De Telegraaf, ο Ολλανδός είπε: “Είμαι οδηγός, όχι μάγος. Έχεις μόνο μία φορά την ευκαιρία να κάνεις καλή εντύπωση. Σε πρώτη φάση, αρκεί να τερματίζεις και να διατηρείς το μονοθέσιο ανέπαφο. Βέβαια αυτό ισχύει για όλους τους οδηγούς. Όσο για μένα, είμαι εδώ για να έχω και την απαιτούμενη απόδοση. Σταδιακά, στην πορεία της σεζόν, θα μάθω πολλά. Τόσο σχετικά με την οδήγηση όσο και για όσα συμβαίνουν εκτός μονοθεσίου. Όμως το σημαντικότερο είναι να πατάς γκάζι στην πίστα“.

Ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso οριοθέτησε και τους στόχους του για το 2015: “Θέλω να κερδίσω βαθμούς, να κάνω πολλές προσπεράσεις και λίγα λάθη. Να πείσω, ως πρωτοεμφανιζόμενος για την αξία μου, πράγμα που μπορεί να κάνει ένας ρούκι μόνο αν είναι γρήγορος χωρίς να κάνει ανόητα λάθη. Δεν θα με νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μου στην πίστα. Εντός αυτοί, όλοι είναι το ίδιο“.

Advertisement
Advertisement