Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βάζει deadline η Honda

Ελλάδα 13:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βάζει deadline η Honda

FORMULA 1

Βάζει deadline η Honda

FORMULA 1

Μπορεί έως τώρα η McLaren να ασκούσε βέτο σχετικά με τη συνεργασία της Honda και με δεύτερη ομάδα, όμως αυτό φαίνεται πως σύντομα θα αλλάξει. Λίγο η απομάκρυνση του Ron Dennis από το ρόλο του επικεφαλής της ιστορικής ομάδας, λίγο η ανάγκη περισσότερων συνεργατών στη νέα τεχνικά εποχή αλλάζουν τα έως τώρα δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Παράλληλα, αν κάποια ομάδα δεν μπορέσει να βρει συνεργάτη παροχής μονάδων ισχύος, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς θα πρέπει να απλώσουν χείρα βοηθείας οι κατασκευαστές, με πρώτο στη σειρά αυτόν που έχει τους λιγότερους συνεργάτες στο grid. Κι αυτή είναι η Honda.

Σύμφωνα με το Autosport, υπάρχει ενδιαφέρον για τις μονάδες ισχύος της Honda για τη σεζόν του 2018 αλλά για να μπορούν οι Ιάπωνες να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις, θέλουν να το ξέρουν νωρίς! Συγκεκριμένα, μέχρι τα τέλη Μαίου!

Advertisement
Advertisement

«Υπάρχουν επαφές αλλά ακόμα όχι επίσημες διαπραγματεύσεις, ούτε επίσημο ενδιαφέρον. Οι πελάτες της Mercedes δεν θέλουν να αλλάξουν προμηθευτή αλλά αν συνεχιστεί η βελτίωσή μας και ειδικά αν κάνουμε ένα σημαντικό βήμα εμπρός σε απόδοση τη νέα σεζόν, πιστεύω πως θα έχουμε ξεκάθαρο ενδιαφέρον εγκαίρως», είπε ο επικεφαλής της Honda F1, Yusuke Hasegawa.

honda-mechs-16-a640