Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Trulli: Ίσως να μη κερδίσει ξανά ο Alonso

Ελλάδα 17:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Trulli: Ίσως να μη κερδίσει ξανά ο Alonso

FORMULA 1

Trulli: Ίσως να μη κερδίσει ξανά ο Alonso

FORMULA 1

Απαισιόδοξος σχετικά με τις μελλοντικές προοπτικές επιτυχίας του Fernando Alonso, παρουσιάστηκε σε συνέντευξή του ο Jarno Trulli. Ο Ιταλός αναφέρθηκε στον πρώην teammate του στα χρόνια της Renault και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη McLaren.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Αναρωτιέμαι αν θα κερδίσει ποτέ ξανά αγώνα ή πρωτάθλημα. Η McLaren δεν πρόκειται να λύσει γρήγορα τα προβλήματά της και πιστεύω πως ούτε του χρόνου θα μπορέσει να πιάσει τις ομάδες που μάχονται στην κορυφή», είπε ο Trulli σε συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Προς το παρόν, μετά τους πρώτους πέντε αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, τόσο ο Alonso όσο και η McLaren-Honda, έχουν κολλήσει στο μηδέν.

Advertisement
Advertisement

«Οι ομάδες που βρίσκονται μπροστά, ούτε κοιμούνται, ούτε περιμένουν. Όσο λοιπόν η McLaren προσπαθεί να βελτιωθεί, το ίδιο θα κάνουν κι εκείνες. Αν υπήρχε μία μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς, τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα. Τώρα καλούνται να κάνουν… ότι έκανε η Ferrari. Το πως άλλαξε την τύχη τους, ήταν απίστευτο, δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Όλα μπορούν να συμβούν αλλά ανησυχώ για τον Fernando. Ελπίζω να μη βγω αληθινός», συμπλήρωσε ο Trulli.

alonso-spain15-fp640

Ο Ιταλός αποσύρθηκε από τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν του 2011, μετά από 256 Grand Prix και μία νίκη – στο Grand Prix του Μονακό το 2004.

Advertisement

Ο φετινός αγώνας του Πριγκιπάτου διεξάγεται την προσεχή Κυριακή και θα μεταδοθεί LIVE από τον ΟΤΕ TV αλλά και από την τηλεόραση του Alpha, με το F1 Countdown να αρχίζει στις 2 το μεσημέρι.