Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τρίβει τα χέρια του ο πρόεδρος!

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίβει τα χέρια του ο πρόεδρος!

FORMULA 1

Τρίβει τα χέρια του ο πρόεδρος!

FORMULA 1

Η νίκη του Sebastian Vettel στο Grand Prix Μαλαισίας έφερε ενθουσιασμό στους απανταχού tifosi αλλά και ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ταλαιπωρημένης τα τελευταία χρόνια Ferrari. Ενδεικτικό αυτής, ήταν το μήνυμα του προέδρου της, Sergio Marchionne…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Στέλνω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στον Maurizio Arrivabene και όλο το προσωπικό της Scuderia, άνδρες και γυναίκες. Αυτό που είδαμε στη Σεπάνγκ είναι το αποτέλεσμα της απίστευτα σκληρής δουλειάς που έγινε τους τελευταίους μήνες, δουλειάς που έγινε αθόρυβα και με ταπεινότητα, γνωρισμάτων μίας μεγάλης ομάδας. Συγχαρητήρια στον Sebastian Vettel και τον Kimi Raikkonen για τον φανταστικό αγώνα. Είμαι πραγματικά ευτυχής για όλους τους φίλους μας που περίμεναν τόσο πολύ καιρό για μία ημέρα όπως αυτή. Forza Ferrari», ήταν το μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου της Fiat Chrylser Automobiles και ισχυρού άνδρα της Ferrari.

Μάλιστα για τον Marchionne η νίκη του Vettel την περασμένη Κυριακή ήταν και… δική του νίκη αφού σε αυτή τη νέα εποχή με τον ίδιο στα πηδάλια της εταιρείας και τον Maurizio Arrivabene (που ήταν δική του επιλογή) στο ρόλο του αφεντικού της Gestione Sportiva, η Ferrari χρειάστηκε μόλις δύο αγώνες για να επιστρέψει στις νίκες!

Advertisement
Advertisement

Μη ξεχνάτε πως η ιταλική ομάδα είχε να πανηγυρίσει στον μαγικό κόσμο της Formula 1, από τον Μάιο του 2013 και το ισπανικό Grand Prix.