Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τρεις νέοι προορισμοί για την F1

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρεις νέοι προορισμοί για την F1

FORMULA 1

Τρεις νέοι προορισμοί για την F1

FORMULA 1

Είναι γνωστό πως η λίστα χωρών και πόλεων που θέλουν μία θέση στο καλεντάρι του μαγικού κόσμου της Formula 1 είναι μακροσκελής. Όμως με τα φετινά δεδομένα, εκεί υπάρχει χώρος μόνο για 21 πίστες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κατά καιρούς ακούμε πολλά για πιθανούς υποψηφίους, για παλιές πίστες που θέλουν να επιστρέψουν, νέα σιρκουί ή ακόμα και σιρκουί πόλης. Τα τελευταία μάλιστα 24ωρα, έχει ενταθεί η φημολογία για τρεις νέες εισόδους στο καλεντάρι από το 2019!

Χωρίς να είναι σαφές αν μιλάμε για επέκταση του ήδη βεβαρημένου προγράμματος ή θα έχουμε αντικατάσταση τριών στάσεων στο τωρινό καλεντάρι, το γερμανικό AMuS κάνει λόγο για τα εξής.

Advertisement
Advertisement

Κατ’ αρχήν είσοδο στο πρόγραμμα της πόλης του Μαϊάμι, σενάριο για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικές εβδομάδες (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ).

Η πρόθεση της Liberty Media να έχει και δεύτερο αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι δεδομένη και μάλλον ο αγώνας στους δρόμους της πόλης της Φλόριδα είναι εξαιρετικά πιθανός.

Με παρόμοια σιγουριά αναφέρεται και η είσοδος στο καλεντάρι ενός προορισμού-έκπληξη! Πως θα σας φαινόταν λοιπόν ένας αγώνας στο μακρινό Βιετνμάμ και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά του, το Ανόι;

Advertisement

Hanoi640

Όμως επιβεβαίωσε στο Forbes o πρώην κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της F1, Bernie Ecclestone, είχε ξεκινήσει εκείνος τις συζητήσεις για το συγκεκριμένο αγώνα και έκανε μάλιστα και λόγο για αρχική συμφωνία της τάξης των 64 εκατομμυρίων δολαρίων.

Advertisement

Πιθανό είναι επίσης να δούμε επιστροφή της Αργεντινής στο πρόγραμμα αν και η διεξαγωγή Grand Prix στο Μπουένος Άιρες φέρεται να βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων.