Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τρεις δοκιμαστές εν δράσει

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρεις δοκιμαστές εν δράσει

FORMULA 1

Τρεις δοκιμαστές εν δράσει

FORMULA 1

Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix του Μπαχρέιν διεξάγονται στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Σε αυτές θα συμμετέχουν τρεις δοκιμαστές: ο Felipe Nasr για τη Williams, o Giedo van der Garde για τη Sauber και ο Robin Frijns για την Caterham.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Βραζιλίανος Nasr κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε Grand Prix της Formula 1. Ως αναπληρωματικός οδηγός και δοκιμαστής της Williams, οδήγησε την FW36 και την τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που έγιναν στην ίδια πίστα, σημειώνοντας χρόνους κοντά σε εκείνους των επίσημων οδηγών της ομάδας. Στο Σακχίρ αντικαθιστά τον Valtteri Bottas και θα έχει στο μονοθέσιό του το Νο40.

Την πρώτη του εμφάνιση ως οδηγός της Sauber, θα κάνει ο Giedo van der Garde που πέρυσι είχε ρόλο επίσημου οδηγού στην Caterham. Ο Ολλανδός που θα έχει το Νο36 στο μονοθέσιό του, θα έχει στη διάθεση του για 90 λεπτά τη C33 του Esteban Gutierrez. O 28χρονος θα λάβει μέρος και στο τεστ που θα λάβει χώρα 8 και 9 του μήνα στο Σακχίρ, μοιραζόμενος το μονοθέσιο της ελβετικής ομάδας με τον 18χρονο Ρώσο, Sergey Sirotkin.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Frijns, φέτος ακολούθησε την ακριβώς αντίθετη διαδρομή από τον συμπατριώτη του. Πληρώνει το γεγονός ότι δεν έχει σημαντική οικονομική υποστήριξη, παρότι θεωρείται εξαιρετικά ταλαντούχος. Ο 22χρονος θα αντικαταστήσει στο FP1 τον Kamui Kobayashi και θα έχει στο μονοθέσιό του το Νο46.

Μάλιστα θα οδηγήσει για λογαριασμό της Caterham και στις δοκιμές που θα ακολουθήσουν μεσοβδόμαδα.