Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το NewsAuto στο GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Κυριακή στο Sakhir

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το NewsAuto στο GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Κυριακή στο Sakhir

FORMULA 1

Το NewsAuto στο GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Κυριακή στο Sakhir

FORMULA 1

Το δέκατο-πέμπτο Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix αποτελεί παρελθόν και μας αφήνει γεμάτους από εμπειρίες, εικόνες, συναισθήματα.

Advertisement
Advertisement

Περάσαμε πέντε μέρες στο «Στολίδι του Κόλπου», καλεσμένοι της Gulf Air και της Gold Star Aviation και όσα είδαμε στον δεύτερο αγώνα της σεζόν, σίγουρα δεν μας απογοήτευσαν.

Σε συνέχεια των καθημερινών άρθρων… παρασκηνιακών ανασκοπήσεων, ας δούμε μερικές εικόνες από την τελευταία ημέρα δράσης στο σιρκουί του Σακχίρ.

H μέρα ξεκίνησε με τον αέρα να λυσσομανάει αλλά αυτό δεν εμπόδισε το κοινό να στηθεί στις ουρές για φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Πίσω στα paddock, στο στρατόπεδο της Ferrari υπήρχαν χαμόγελα. Ενδεικτικό το πρόσωπο του CEO της μάρκας, Louis Camilleri, μετά το Lock out στο grid. Αν και τα πράγματα έμελλε να εξελιχθούν διαφορετικά.

Advertisement

Όπως συνήθως, δεν έλειψαν οι celebrities που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στον αγώνα της ερήμου ξεχωρίσαμε τον θρύλο της στρογγυλής θεάς David Beckham και τον επίσης Βρετανό σκηνοθέτη, Guy Ritchie.

Advertisement

Στις ομάδες σχολιασμού των τηλεοπτικών δικτύων, ανάμεσα σε μία στρατιά από πρώην οδηγούς της Formula 1, βρισκόταν και η ηρωική μορφή του Billy Monger!

Ζευγάρια στα paddock υπάρχουν πολλά, αν και ένα από τα πιο λαμπρά, είναι αυτό του επικεφαλής της Red Bull Racing Christian Horner και την Geri Halliwell. Πρώην Spice Girl, νυν… κυρία Horner.

Όσο για τον αγώνα, ήταν γεμάτος προσπεράσεις, δράμα, ανακατατάξεις και… σπίθες!

Λίγα λεπτά μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ένας άλλος αγώνας είχε ξεκινήσει. Οι αφανείς ήρωες των ομάδων, είχαν ξεκινήσει το πακετάρισμα, με το «τσίρκο» της F1 να ταξιδεύει στην Κίνα.

Μαζί του και το NewsAuto. Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site!