Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To F1 Vlog του GP Μονακό

Ελλάδα 14:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To F1 Vlog του GP Μονακό

FORMULA 1

To F1 Vlog του GP Μονακό

FORMULA 1

Μετά την Αυστραλία, το Μπαχρέιν, την Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν και την Ισπανία, η έκτη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2019 έλαβε χώρα στο μαγευτικό Μονακό!

Advertisement
Advertisement

Ήταν ένα Grand Prix που η Mercedes έφτασε στη νίκη διά χειρός Lewis Hamilton, με τη Red Bull Racing και τον Max Verstappen να αποτελούν το αντίπαλο δέος σε μία συναρπαστική μονομαχία στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου.

Στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog, ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα έγιναν στην Κυανή Ακτή. Τις αθέατες στην τηλεοπτική κάλυψη δυσκολίες που αντιμετώπισαν τόσο ο Hamilton όσο και ο Verstappen και τα τρικ που έκαναν για να φτάσουν μέχρι τέλους.

Ο ειδικός συνεργάτης εκπομπής και ανεξάρτητος αγωνοδίκης, Χάρης Τρακάρης, σχολιάζει τις ποινές, το χάος στο pit lane αλλά και το «κυνήγι» των κριτών από τη Racing Point του Force India.

Advertisement
Advertisement

Αποκλειστικότητα του F1 Vlog είναι όσα κατέγραψε κρυφή κάμερα στα άδυτα του γκαράζ της Ferrari και αποκαλύπτουν τα προβλήματα του υπεύθυνου στρατηγικής Λορένζο Τρεχιδεφτάνει και τα που έχει το μυαλό του ο υπεύθυνος pit stop crew Τζουζέπε Πιτστοπίνι.

Και μετά από όλη τη δράση από το μαγικό κόσμο της Formula 1, δείτε όσα «τρέχουν» στον κόσμο αλλά και backstage από τα γυρίσματα!