Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Γαλλίας

Ελλάδα 16:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog του GP Γαλλίας

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Γαλλίας

FORMULA 1

Μετά την Αυστραλία, το Μπαχρέιν, την Κίνα, το Αζερμπαϊτζάν, την Ισπανία, το Πριγκιπάτο του Μονακό και τον Καναδά, η όγδοη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2019 έλαβε χώρα στο επί γαλλικού εδάφους και συγκεκριμένα στην πίστα Paul Ricard.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog, ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα έγιναν στο Le Castellet. Και το κάνει με «συνοδηγό» όπως πάντα, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής και ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που σχολιάζει με γαλλική αύρα τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι αποφάσεις των πραγματικών αγωνοδικών για τις κινήσεις του Lewis Hamilton, η στρατηγική της Ferrari, οι εντυπωσιακοί αριθμοί της Mercedes, η ξαφνική άνοδος της McLaren και η σταθερή μετριότητα του Pierre Gasly.

Με ολίγο από… Μάστορα αλλά και Τσάκωνα, στην πάντα χιουμοριστική προσέγγιση γύρω από τα τεκταινόμενα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Και μετά από όλη τη δράση από το μαγικό κόσμο της Formula 1, δείτε όσα «τρέχουν» στον κόσμο, backstage από τα γυρίσματα αλλά και το όνομα του νικητή του διαγωνισμού του προηγούμενου επεισοδίου!