Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το Δεκέμβριο θα ανακοινώσει οδηγούς η McLaren

Ελλάδα 2:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Δεκέμβριο θα ανακοινώσει οδηγούς η McLaren

FORMULA 1

Το Δεκέμβριο θα ανακοινώσει οδηγούς η McLaren

FORMULA 1

Παράταση στην αγωνία σχετικά με το οδηγικό δίδυμο της McLaren-Honda για την αγωνιστική σεζόν του 2015 στη Formula 1. Κι αν η επιστροφή του Fernando Alonso θεωρείται δεδομένη, ακόμα είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ο Jenson Button ή ο Kevin Magnussen.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η σχετική ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας ανέφερε: «Η επιλογή του ιδανικού οδηγικού διδύμου για την ομάδα μας, προφανώς είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία που απαιτεί ακριβή και ενδελεχή ανάλυση. Γι’ αυτό, μιας και θέλουμε να αποφύγουμε τον αποπροσανατολισμό της ομάδας από τον βασικό της στόχο στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν που δεν είναι άλλος από το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να μην ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με το δίδυμο μας για το 2015 πριν από τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου».

Τα παραπάνω στοχεύουν στο να μειώσουν την πίεση από πλευράς ΜΜΕ προς τους νυν οδηγούς της McLaren. Παράλληλα, η καθυστερημένη ανακοίνωση των επιλογών του 2015 δίνει πολύτιμο χρόνο στην ομάδα του Ουόκινγκ. Button και Magnussen θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία να… πείσουν ενώ παράλληλα, το χρονικό deadline της ανακοίνωσης τοποθετείται μετά και από το διήμερο τεστ εξέλιξης που θα πραγματοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω, σημαίνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε καθυστέρηση της αντίστοιχης ανακοίνωσης από πλευράς Ferrari αφού αναμένεται η μεταπήδηση του Sebastian Vettel στο Μαρανέλο να επισημοποιηθεί αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Alonso στη McLaren.