Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Την ευθύνη την έχει ο Marchionne

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Την ευθύνη την έχει ο Marchionne

FORMULA 1

Την ευθύνη την έχει ο Marchionne

FORMULA 1

Πληθώρα θεμάτων προς… συζήτηση έβγαλε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δείπνο της Scuderia Ferrari, εκεί όπου τα μέλη της ιταλικής ομάδας συζητούν με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ειδικά φέτος, που ήταν μία κακή ομάδα για το καμάρι του Μαρανέλο, που έμεινε χωρίς νίκη. Μία σεζόν με προβλήματα, νεύρα και σημαντικές αλλαγές, αφού ο James Allison αποχώρησε στα μισά της σεζόν.

Μιλώντας για όσα έγιναν αλλά και όσα έρχονται, ο πρόεδρος της Ferrari Sergio Marchionne, δε δίστασε να πάρει πάνω του την ευθύνη ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2017.

Advertisement
Advertisement

«Η εργασιακή μεθοδολογία μας άλλαξε τον περασμένο Αύγουστο, όταν προβιβάσαμε τον Mattia Binotto. Μία απόφαση που πήραμε για να μας φέρει ηρεμία αλλά και που θα εξασφάλιζε πως θα ξοδεύαμε χρήματα και πόρους στα κατάλληλα πράγματα. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες, επενδύοντας σε αυτή την ομάδα και δίνοντας χώρο σε αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι σίγουρος πως αυτή η τακτική θα μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Αν την επόμενη χρονιά δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα είναι δικό μου το φταίξιμο. Δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους», είπε με θάρρος ο Marchionne.

Άρα, αν το 2017 δεν αλλάξει η μοίρα της Ferrari, ξέρετε κι εσείς ποιον να κατηγορήσετε!

kimi-mal16-a640

Advertisement

Μία από τις δηλώσεις του Marchionne αφορούσε τον τεχνικό διευθυντή της Mercedes, Paddy Lowe. Διαβάστε τι είπε, πατώντας εδώ.