Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τι «τρέλανε» τον Verstappen στον καβγά με τον Ocon;

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι «τρέλανε» τον Verstappen στον καβγά με τον Ocon;

FORMULA 1

Τι «τρέλανε» τον Verstappen στον καβγά με τον Ocon;

FORMULA 1

Παρότι έχουν περάσει μερικά 24ωρα από το Grand Prix Βραζιλίας και την κοκορομαχία ανάμεσα στον Max Verstappen και τον Esteban Ocon, αποτελεί ακόμα θέμα συζήτησης για τους απανταχού φίλους της Formula 1 αλλά και… «θέμα» για τα media.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όχι άδικα όμως καθώς προκύπτουν και νέα στοιχεία σχετικά με όσα συνέβησαν στο Ιντερλάγκος, πέραν της σύγκρουσης των δύο οδηγών όταν εκείνος της Force India προσπάθησε να επιστρέψει στον ίδιο γύρο με εκείνον Red Bull Racing στη στροφή 2 στον γύρο 44 αλλά και του καβγά που είχαν μετά τον αγώνα στο χώρο ζυγίσματος.

Μιλώντας στον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό Ziggo Sport, o Verstappen αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε… έκρηξη και στο να σπρώξει τον αντίπαλό του.

Advertisement
Advertisement

«Ήθελα να τον βρω και να τον ρωτήσω τι συνέβη, πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Αλλά αμέσως απάντησε πως ήταν πιο γρήγορος από εμένα και το είπε έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Προσπάθησα να δω τα πράγματα θετικά, όμως η δεύτερη θέση δεν ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Κι έπειτα, συναντάς κάποιον σαν κι εκείνον, που δεν απολογείται καν για ότι συνέβη και έχει την εντελώς αντίθετη αντίδραση», είπε ο 21χρονος.

brazil18-verstappen-ocon640

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πιστεύει πως οι κινήσεις του Ocon ήταν συνδεμένες με τις κόντρες των δύο στη Formula 1 πριν μερικά χρόνια. Κι εκεί, αποδείχθηκε καυστικός.

Advertisement

«Όχι, δεν νομίζω πως είμαστε ανταγωνιστές στη Formula 1. Εγώ επικεντρώνομαι στους ανθρώπους που πρέπει να επικεντρωθώ», είπε ο Verstappen.