Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει νέο συμβόλαιο ο Button

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει νέο συμβόλαιο ο Button

FORMULA 1

Θέλει νέο συμβόλαιο ο Button

FORMULA 1

Σίγουρος και αποφασισμένος πως θα παραμείνει στη Formula 1 και τα επόμενα χρόνια, δηλώνει ο Jenson Button. Το συμβόλαιο του Βρετανού με τη McLaren ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε αλλά αυτός, δεν ιδρώνει…

Advertisement
Advertisement


TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Είχα μία σπουδαία καριέρα έως τώρα, αλλά θεωρώ πως δεν πλησιάζει καν στο τέλος της. Κάποιοι λένε… ‘Είναι 34 ετών, το συμβόλαιο του τελειώνει, τι θα κάνει του χρόνου’;. Ε λοιπόν, θα κάνω ότι κάνω κάθε χρόνο. Δεν έχει σημασία αν έχεις συμβόλαιο ή όχι. Αν η ομάδα θεωρείς πως δεν κάνεις αρκετά καλά τη δουλειά σου, θα σε αποδεσμεύσει. Αν πάλι, κάνεις σπουδαία δουλειά, θα θέλει να σε κρατήσει για άλλα δέκα χρόνια“, είπε ο Button στη βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Που βλέπει λοιπόν ο ίδιος το βραχυπρόθεσμο μέλλον του, το 2015;

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη στιγμή οδηγώ για λογαριασμό της McLaren και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ“, ξεκαθάρισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009.

Ο Button τερμάτισε τέταρτος στην πρεμιέρα της Αυστραλίας αλλά προβιβάστηκε στην τρίτη θέση μετά τον μηδενισμό του Daniel Ricciardo. Ήταν όμως, τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές όσο και στον αγώνα, πίσω από τον νεαρό teammate του, Kevin Magnussen.