Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει να εξιλεωθεί για πέρυσι ο Vettel

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει να εξιλεωθεί για πέρυσι ο Vettel

FORMULA 1

Θέλει να εξιλεωθεί για πέρυσι ο Vettel

FORMULA 1

Ο Sebastian Vettel έχει ιδιαιτέρως άσχημες μνήμες από το περυσινό γερμανικό Grand Prix και θέλει να τις ξορκίσει!

Advertisement
Advertisement

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν για τα καλά στη μάχη τίτλου με τον Lewis Hamilton και φαινόταν να έχει τον αγώνα της πατρίδας του στα χέρια του. Όμως η βροχή που έκανε την εμφάνισή της και το λάθος στο οποίο υπέπεσε στη στροφή 14 του Χόκενχαϊμ, τα άλλαξαν όλα!

Αντί να κερδίσει, έμεινε στο μηδέν, ενώ ο μεγάλος του αντίπαλος που μέχρι να ανοίξουν οι ουρανοί ήταν αρκετά πίσω, ξαφνικά βρέθηκε σε θέση ισχύος και τελικά κατέκτησε μία καθοριστική νίκη!

Από τον γύρο 52 του αγώνα της Γερμανίας πέρυσι, ο Vettel μοιάζει να έχει μπει σε μία αγωνιστική λήθη. Συνεχή λάθη, εμφανίσεις κατώτερες των προσδοκιών και μετά την απώλεια του περυσινού τίτλου, φέτος έχει από νωρίς πετάξει λευκή πετσέτα, πράγμα που οφείλεται και στην υστέρηση της Ferrari έναντι της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Παρ’ όλα αυτά, στον αγώνα της Κυριακής ο οδηγός από το Χέπενχαϊμ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να… εξιλεωθεί για την περυσινή αγωνιστική «αυτοκτονία».

«Πρέπει να επανορθώσουμε για πέρυσι, ειδικά εγώ. Και γι’ αυτό ανυπομονώ για τη μάχη του Χόκενχαϊμ. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα φοβερή εκεί και θυμάμαι και πέρυσι πως υπήρχαν πολλές γερμανικές σημαίες, πράγμα που απόλαυσα ιδιαιτέρως. Όσο για την αγωνιστική διαδρομή, δείχνει απλή αλλά το τελευταίο της κομμάτι, στο Motodrom, εκτός από απολαυστικό είναι και πολύ τεχνικό», είπε ο Vettel στην επίσημη προεπισκόπηση της Scuderia Ferrari για τον ενδέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement

Όπως αναφέρει στην ίδια προεπισκόπηση ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Mattia Binotto, οι SF90 δεν θα φέρουν κάποιες αναβαθμίσεις σε αυτόν τον αγώνα.