Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα βοηθήσει η Mercedes τη Honda;

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα βοηθήσει η Mercedes τη Honda;

FORMULA 1

Θα βοηθήσει η Mercedes τη Honda;

FORMULA 1

Έναν αναπάντεχο σύμμαχο –πέραν της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού- φαίνεται πως βρήκε η Honda στην προσπάθειά της να λάβει εξωτερική βοήθεια για να μπορέσει να λύσει τα μεγάλα προβλήματα απόδοσης και αξιοπιστίας της υβριδικής μηχανής της για τη Formula 1. Αυτή είναι η Mercedes!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν πολύ πριν τη συνάντηση του F1 Strategy Group και από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι Γερμανοί θα παίξουν συμβουλευτικό ρόλο, καθοδηγώντας τους Ιάπωνες κυρίως σε τομείς όπως τα ηλεκτρονικά αλλά και τα υβριδικά συστήματα.

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για εμπλοκή της Ilmor, καθώς διανύοντας την τρίτη πλέον σεζόν προβλημάτων, η Honda αποδέχθηκε κάτι που θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί εδώ και πολύ καιρό: πως δεν μπορούσε να βρει λύσεις χωρίς εξωτερική βοήθεια.

Advertisement
Advertisement

Όπως παραδέχθηκε στο motorsport.com o Yusuke Hasegawa, από τον περασμένο μήνα έχει ξεκινήσει μία διαδικασία πλήρους αναδιοργάνωσης του τμήματος Formula 1 και του τρόπου λειτουργίας του. Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.