Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα πάρει πίσω τον Resta η Ferrari;

Ελλάδα 14:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πάρει πίσω τον Resta η Ferrari;

FORMULA 1

Θα πάρει πίσω τον Resta η Ferrari;

FORMULA 1

H Scuderia Ferrari ψάχνει απεγνωσμένα λύσεις στα προβλήματα της και μία από αυτές μπορεί να περιλαμβάνει την επιστροφή του Simone Resta.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός έφυγε πέρυσι από το Μαρανέλο και μεταπήδησε στην «αδερφή» Alfa Romeo Racing αναλαμβάνοντας το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο Χίνβιλ αλλά μάλλον οι Ιταλοί έχουν μετανιώσει αυτή την αποχώρηση.

«Ως ομάδα προσπαθούμε πάντα να βελτιωθούμε, εντοπίζοντας ενδεχόμενες αδυναμίες μας. Ο Simone ήταν ξανά στη Ferrari στο παρελθόν. Πήγε στην Alfa Romeo ως τεχνικός διευθυντής και έχει μία πολύ ωραία εμπειρία. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να επιστρέψει. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Έχουμε καλύψει το ρόλο που είχε στο Μαρανέλο άρα δεν είναι τόσο απλό. Είναι όμως αλήθεια πως εξετάζουμε το ενδεχόμενο και σκεφτόμαστε κι άλλα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν ή να φύγουν», παραδέχθηκε ο επικεφαλής της Scuderia Mattia Binotto στο motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

O Ιταλός τεχνικός που μέχρι πρότινος είχε ρόλο τεχνικού διευθυντή στη Ferrari, ανέλαβε και τα ηνία της ομάδας αντικαθιστώντας τον Maurizio Arrivabene. Δεν ήταν όμως η μοναδική αλλαγή και το σύνολο αυτών, έχουν φέρει μεταβατική περίοδο στο Μαρανέλο.

«Πολλοί από εμάς αλλάξαμε ρόλους πρόσφατα. Είμαστε λοιπόν μία σχετικά νέα ομάδα. Αυτό αναμφίβολα έχει πλεονεκτήματα γιατί συνεπάγεται φρέσκιες ιδέες, ίσως περισσότερη εφευρετικότητα, πιο δυναμική σκέψη. Αλλά παράλληλα, καλούμαστε να αξιολογήσουμε τον οργανισμό μας, να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη εμπειρία στους νέους ρόλους και να εξασφαλίσουμε πως η ομάδα εξελίσσεται. Απ’ όταν ανέλαβα το ρόλο του επικεφαλής στην ομάδα, κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές γιατί πρέπει να έχω βοήθεια – ειδικά στο τεχνικό κομμάτι», παραδέχθηκε ο Binotto.