Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα πάει στο NASCAR ο Raikkonen;

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα πάει στο NASCAR ο Raikkonen;

FORMULA 1

Θα πάει στο NASCAR ο Raikkonen;

FORMULA 1

Στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 που μόλις ξεκίνησε, το συμβόλαιο συνεργασίας του Kimi Raikkonen με τη Ferrari θα ολοκληρωθεί. Και το πιθανότερο είναι να μην ανανεωθεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 θα είναι 37 ετών όταν θα πέσει η καρό σημαία της σεζόν του 2016 και ειδικά αν τα αποτελέσματά του δεν βελτιωθούν σε σχέση με πέρυσι (μόλις 3 παρουσίες στο βάθρο), δύσκολα θα παραμείνει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ποιο θα είναι όμως το επόμενο βήμα; Έχοντας ήδη περάσει δύο σεζόν πλήρους εμπλοκής στο WRC (2010, 2011), δύσκολα θα στραφεί εκεί. Και παρότι το RallyCross γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, το πιθανότερο είναι ο «Iceman» να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Sky Sports, o Φινλανδός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Stewart-Haas Racing για πλήρη εμπλοκή στο θεσμό. Πρέπει να σημειώσουμε πως είχε πάρει μία γεύση το 2011 όταν και είχε τρέξει σε έναν αγώνα του Camping World Truck Series και σε έναν του Nationwide Series. Εμπειρίες που όπως φαίνεται, τον κέρδισαν.

Ωστόσο, ας δούμε πρώτα πως θα κυλήσει αυτή η σεζόν – άλλωστε και ο ίδιος ο Raikkonen θα θέλει πρώτα να δει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της Ferrari αλλά και το πόσο ανταγωνιστικός θα είναι ο ίδιος, προτού πάρει αποφάσεις για το μέλλον του.