Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα αποχωρήσει από την F1 η Alfa Romeo;

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αποχωρήσει από την F1 η Alfa Romeo;

FORMULA 1

Θα αποχωρήσει από την F1 η Alfa Romeo;

FORMULA 1

Μπορεί φέτος να είναι η πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες που το όνομα της Alfa Romeo κοσμεί τη λίστα των κατασκευαστών της Formula 1, όμως το μέλλον δεν δείχνει ευοίωνο.

Advertisement
Advertisement

Τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά αφού το καλύτερο πλασάρισμα ήταν η έβδομη θέση του Kimi Raikkonen στα Grand Prix Μπαχρέιν, Γαλλίας και Ουγγαρίας, με αποτέλεσμα το ιστορικό brand να βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Πράγμα που έχει φέρει γκρίνια και μαζί με αυτή, σενάρια ενόψει της συνέχειας. Όπως λοιπόν αναφέρει δημοσίευμα του F1sport.it, η εμπλοκή της Alfa Romeo στην Sauber και στο σπορ γενικότερα, μπορεί να σταματήσει στο τέλος του 2020.

Συγκεκριμένα, το ιταλικό μέσο επικαλείται λόγια του βρετανού δημοσιογράφου Joe Saward: «Η Alfa Romeo δεν τα πάει καλά σε ότι αφορά στις πωλήσεις της και θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσει τη συνεργασία με τη Sauber μετά το 2020. Τα φετινά αποτελέσματα της ομάδας φέτος είναι μάλλον απογοητευτικά και παρά τα χαμόγελα όταν υπάρχουν κοντά κάμερες, φαίνεται πως υπάρχουν διαφωνίες εντός του οργανισμού».

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, ο Saward υποστηρίζει και πως στον οργανισμό της Sauber δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με το γεγονός πως ως Alfa Romeo Racing, η ομάδα λειτουργεί ουσιαστικά ως δορυφόρος της Scuderia Ferrari.