Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα ανανεώσει η Ferrari το συμβόλαιο του Vettel;

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα ανανεώσει η Ferrari το συμβόλαιο του Vettel;

FORMULA 1

Θα ανανεώσει η Ferrari το συμβόλαιο του Vettel;

FORMULA 1

Μπορεί η απόδοση του Sebastian Vettel να είχε κατακόρυφη πτώση εδώ και ενάμιση χρόνο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει αυτόματο το τέλος της συνεργασίας του με τη Scuderia Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήγε στο Μαρανέλο ελπίζοντας να αλλάξει τις τύχες της ιταλικής ομάδας, η οποία έχει να κατακτήσει τίτλο οδηγών από το 2007 και κατασκευαστών από το 2008.

Κι αν ακολουθώντας πιστά τα βήματα του ινδάλματός του, του σπουδαίου Michael Schumacher, συσπείρωσε όλη την ομάδα γύρω του, με εφαλτήριο το γερμανικό Grand Prix του 2018 όταν και άλλαξε ο ρους της μάχης για τον τίτλο εκείνης της σεζόν, τα πράγματα εξελίσσονται ολοένα και χειρότερα.

Μάλιστα το 2019 ο Vettel ηττήθηκε στην εσωτερική μονομαχία της Ferrari από τον νεαρό, ταλαντούχο Charles Leclerc, που μάλιστα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα έως και το 2024. Πράγμα που καθιστά σαφές πόσα ποντάρουν πάνω του οι Ιταλοί.

Advertisement
Advertisement

Είναι όμως αυτό το τέλος του δρόμου για τον Vettel – τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα του στα… κόκκινα; Σύμφωνα με τον αξιόπιστο Ιταλό δημοσιογράφο Leo Turrini… όχι απαραίτητα!

«Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως το 2020 θα είναι η τελευταία χρονιά του Vettel στα κόκκινα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Max Verstappen επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Red Bull. Ο Vettel δεν επηρεάζεται από τη σχεδόν εχθρική στάση των ιταλικών ΜΜΕ απέναντί του, για τον απλό λόγο ότι συνήθως δεν διαβάζει τι λένε για αυτόν», έγραψε ο Turrini στο blog του στο quotidiano.net.

Advertisement

Ο Vettel έκλεισε την περυσινή σεζόν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας οδηγών με μία νίκη, δύο pole positions, δύο ταχύτερους γύρους και εννέα παρουσίες στο βάθρο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!