Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Susie Wolff στο τιμόνι της Williams!

Ελλάδα 17:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Susie Wolff στο τιμόνι της Williams!

FORMULA 1

Η Susie Wolff στο τιμόνι της Williams!

FORMULA 1

Η σύζυγος του Τότο Βολφ, Σούζι, συμπλήρωσε χτες στο Σίλβερστον, τον εντυπωσιακό αριθμό των 89 γύρων και ήταν 2.2 sec πιο αργή από το Σεμπάστιαν Φέτελ. Η 30χρονη Βρετανίδα που έχει ρόλο δοκιμαστή στη Williams είχε χτες για πρώτη φορά την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο της ομάδας και η εμφάνισή της κρίνεται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. TOY T. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η Βολφ τόνισε: «Μου δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία από την ομάδα να οδηγήσω. Πολλοί τους κατηγορούσαν ότι χαράμιζαν μια μέρα δίνοντάς μου να οδηγήσω. Χαίρομαι που μπόρεσα να απαντήσω στις κατηγορίες αυτές με την απόδοσή μου. Έβαλα σα στόχο έναν χρόνο στο 1:35 και τον πέτυχα. Με τη μέση γόμα δυσκολεύτηκα να φέρω σε θερμοκρασία λειτουργίας ταυτόχρονα τα εμπρός και πίσω ελαστικά. Πέτυχα τον ταχύτερο χρόνο μου στον 4ο γύρο κάτι που προφανώς δεν είναι η στρατηγική βέλτιστης αξιοποίησης των ελαστικών. Σίγουρα υπάρχει περισσότερη δυναμική σ’ αυτή τη γόμα. Πιστεύω στον εαυτό μου και δεν θα το επιχειρούσα καθόλου εάν δεν ήμουν σίγουρη ότι μπορώ».

Η Βολφ αγωνίζονταν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στο DTM από το 2006 έως το 2012 με τα χρώματα της Mercedes.

H τελευταία γυναίκα οδηγός που βρέθηκε σε αγώνα F1, ήταν η τότε συμβία του Νίκι Λάουντα, η Τζιοβάνα Αμάτι το 1992. Η Ιταλίδα προσπάθησε ανεπιτυχώς να καταταγεί σε 3 GP σε Ν.Αφρική, Μεξικό και Βραζιλία.
[nggallery id=2844]

Advertisement
Advertisement