Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ταλαιπωρήθηκε ο Kvyat

Ελλάδα 7:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ταλαιπωρήθηκε ο Kvyat

FORMULA 1

Ταλαιπωρήθηκε ο Kvyat

FORMULA 1

Το χάος του πρώτου γύρου στο αυστριακό Grand Prix, δεν είχε ως μοναδικά θύματα τους Kimi Raikkonen και Fernando Alonso (δείτε εδώ το ατύχημα των δύο πρώην παγκόσμιων πρωταθλητών).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Σε ένα άλλο συμβάν, με όχι τόσο εμφανείς συνέπειες, ο Daniil Kvyat έπεσε πάνω στον Sergio Perez. Ο οδηγός της Force India συνέχισε χωρίς προβλήματα, δεν έγινε όμως το ίδιο και με εκείνον της Red Bull Racing. Ο Ρώσος αναγκάστηκε να μπει στα pit για αλλαγή εμπρός αεροτομής και αυτό, ήταν μόνο η αρχή…

«Ήταν μία δύσκολη ημέρα. Η εμπρός αεροτομή μου υπέστη ζημιές στον πρώτο γύρο και παρότι την αντικατέστησα, ο αγώνας μου είχε πλέον καταστραφεί. Υπήρχε ζημιά και στο σασί, που μείωνε τα επίπεδα πρόσφυσης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το μονοθέσιο μου ήταν δυσκολοδήγητο. Νομίζω πως σήμερα ήταν εφικτό να βρεθώ στους βαθμούς, άρα αυτή η εξέλιξη είναι απογοητευτική», είπε ο 22χρονος που εκκίνησε δωδέκατος αλλά τερμάτισε δέκατος-πέμπτος.

Advertisement
Advertisement

kvyat-austria15-face-b640

Ο Kvyat έμεινε στους 8 πόντους και τη 19η θέση στην κατάταξη των οδηγών, έχοντας βαθμολογηθεί σε Μαλαισία, Μπαχρέιν, Ισπανία, Μονακό και Καναδά.