Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Συμφώνησε με τη Mercedes o Hamilton;

Ελλάδα 19:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συμφώνησε με τη Mercedes o Hamilton;

FORMULA 1

Συμφώνησε με τη Mercedes o Hamilton;

FORMULA 1

Ένα από τα ουκ ολίγα ερωτηματικά σχετικά με το grid του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018, αφορά στον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το συμβόλαιο του Βρετανού με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε και παρότι και οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία να το ανανεώσουν, εδώ και καιρό παρουσιάζεται μία καθυστέρηση στην επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι δύο πλευρές έφτασαν τελικά σε συμφωνία. Αυτή θα έχει σύμφωνα με το ρεπορτάζ διετή διάρκεια, με τον Hamilton να γίνεται κάθε χρονιά κατά 40 εκατομμύρια λίρες πλουσιότερος!

Advertisement
Advertisement

Αν όντως ισχύει αυτό, τότε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα παραμείνει ο πιο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος Βρετανός αθλητής. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν η ανακοίνωση της νέας συμφωνίας θα γίνει στον εντός έδρας αγώνα του Hamilton (το βρετανικό Grand Prix στις 8 Ιουλίου) ή στον εντός έδρας αγώνα της Mercedes (το γερμανικό Grand Prix στις 22 Ιουλίου).

Αξίζει να σημειωθεί πως η προαναφερθείσα συμφωνία φέρεται να μην έχει οψιόν ανανέωσης για το 2021, όταν και θα έρθουν οι μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.