Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στόχος η Ισπανία για τη McLaren

Ελλάδα 8:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στόχος η Ισπανία για τη McLaren

FORMULA 1

Στόχος η Ισπανία για τη McLaren

FORMULA 1

Η McLaren όχι μόνο έχει αφήσει πίσω της το καταστροφικό για εκείνη 2013, όχι μόνο ξεκίνησε δυναμικά το 2014 αλλά έχει και μεγαλεπήβολα σχέδια για την εξέλιξη της MP4-29 στην πορεία της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο φιλοξενήσαμε δηλώσεις του συνιδιοκτήτη της βρετανικής ομάδας, Ron Dennis, που υποστήριζε πως τα μονοθέσια τους θα είναι κατά μισό δευτερόλεπτο στο γύρο ταχύτερα, στον δεύτερο αγώνα της σεζόν που διεξάγεται την επόμενη Κυριακή στη Μαλαισία. Όμως ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, βλέπει και πιο μακριά!

«Είναι αλήθεια πως οι Mercedes και Williams έχουν περισσότερη ταχύτητα. Ίσως να είναι σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τους υπόλοιπους. Εμείς επικεντρωθήκαμε στο να έχουμε ένα αξιόπιστο μονοθέσιο με καλή απόδοση και νομίζω πως αυτό το δείξαμε στην Αυστραλία όπου η αξιοπιστία αποδείχθηκε καθοριστική στη συγκέντρωση βαθμών. Τώρα έχουμε ένα πολύ επιθετικό πρόγραμμα εξέλιξης για το μονοθέσιο μας, ώστε να κλείσουμε αυτή τη διαφορά. Στόχος μας είναι να τους έχουμε φτάσει όταν θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη για το Grand Prix της Βαρκελώνης», είπε ο Γάλλος μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου μετά το Albert Park.

Advertisement
Advertisement

Εκεί, ο μηδενισμένος του Daniel Ricciardo, προβίβασε τους Kevin Magnussen και Jenson Button στο βάθρο, με τη McLaren να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας κατασκευαστών.