Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στο πλάνο της Alfa Romeo η Formula 1

Ελλάδα 9:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο πλάνο της Alfa Romeo η Formula 1

FORMULA 1

Στο πλάνο της Alfa Romeo η Formula 1

FORMULA 1

Το έχουμε γράψει ξανά και όπως φαίνεται θα το ξαναγράψουμε στο μέλλον. Δεν είναι φήμη, είναι πρόθεση, συγκεκριμένα του επικεφαλής του FCA Group, Sergio Marchionne, που για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε πως θέλει η Alfa Romeo να μπει προσεχώς στη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

O Ιταλός μάνατζερ μίλησε στο επίσημο περιοδικό της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, μέρος των δηλώσεων του μάλιστα το έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας καθώς αφορούσε την άλλη του πρόθεση, να εμπλακεί δηλαδή αργά ή γρήγορα στη Formula E η Ferrari (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Όπως τόνισε ο Marchionne, είναι δύο τα πράγματα που έχει μονίμως στο μυαλό του. Το άλλο αφορά στην Alfa Romeo: «Κάποια μέρα πρέπει να βρεθεί ξανά αγωνιζόμενη στη Formula 1. Πιστεύω ακράδαντα πως εκεί θα έπρεπε να βρίσκεται αυτή η μάρκα».

Advertisement
Advertisement

Το πότε θα συμβεί αυτό ίσως αποκτήσει σιγά-σιγά υπόσταση, αφού η συνάντηση του προέδρου της FIA, Jean Todt, με τους κατασκευαστές που εμπλέκονται στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και εκπροσώπους αυτοκινητοβιομηχανιών που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για το σπορ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, άνοιξε το δρόμο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ.

alfaromeo-act-a640