Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στο εργοστάσιο της Mercedes o Bottas

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο εργοστάσιο της Mercedes o Bottas

FORMULA 1

Στο εργοστάσιο της Mercedes o Bottas

FORMULA 1

Φαίνεται πως μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση και την ανακοίνωση της μεταπήδησης του Valtteri Bottas από τη Williams στη Mercedes. Κι αυτό διότι ο Φινλανδός φέρεται να έχει κάνει ήδη seat fitting για το επόμενο «ασημί βέλος»!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο Motorsport.com, ο 27χρονος επισκέφτηκε το Μπράκλεϊ λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να… «πάρουν μέτρα» για την αγωνιστική του θέση στη W08, το μονοθέσιο που καλείται να υπερασπιστεί τα κεκτημένα για τη Mercedes.

Μετά την ξαφνική απόφαση του Nico Rosberg να αποχωρήσει από τη Formula 1, οι επιλογές της γερμανικής ομάδας ήταν περιορισμένες και εξ αρχής δύο ήταν τα ονόματα που «έπαιζαν» δυνατά για το ρόλο του teammate του Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο ήταν αυτό του Pascal Wehrlein, προστατευόμενου της Mercedes που πέρυσι έκανε αγωνιστικό ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όμως κρίθηκε πως λόγω της περιορισμένης εμπειρίας του, υπήρχε ο φόβος να… «καεί» δίπλα στον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Bottas-Barca16test2-a640

Έτσι προτιμήθηκε ο Bottas που άλλωστε έχει δεσμούς με τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff. Άλλωστε ο Αυστριακός ήταν αυτός που τον είχε πάει στη Williams.

Advertisement

Με την επιβεβαίωση της μεταπήδησης του Wehrlein στη Sauber, όλα δείχνουν πως η επισημοποίηση της συνεργασίας Mercedes-Bottas, είναι θέμα ημερών – αν όχι ωρών.