Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στιγμές αυστηρής αυτοκριτικής από τον Lewis Hamilton

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στιγμές αυστηρής αυτοκριτικής από τον Lewis Hamilton

FORMULA 1

Στιγμές αυστηρής αυτοκριτικής από τον Lewis Hamilton

FORMULA 1

Ως μέτρια χαρακτήρισε την έως τώρα παρουσία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 ο Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετράει τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες, με αποτέλεσμα να φύγει από το Πριγκιπάτο του Μονακό έχοντας βαθμολογικό προβάδισμα της τάξης των 17 πόντων έναντι του teammate του στη Mercedes, Valtteri Bottas.

Παρ’ όλα αυτά, και παρότι ο ανταγωνισμός είναι ακόμα πιο πίσω, ο 34χρονος Βρετανός θεωρεί πως δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του – κάθε άλλο μάλιστα!

«Νιώθω πως οι φετινές μου επιδόσεις είναι μέτριες. Ίσως λίγο πάνω από μέτριες αλλά δεν απέδωσα όπως θα ήθελα στους πρώτους έξι αγώνες. Νιώθω πως απλά πήρα τα μέγιστα από κάθε ευκαιρία. Ξεκίνησα τη σεζόν όσο καλύτερα προετοιμασμένος γινόταν, όμως σε ότι αφορά στο να παίρνω τα μέγιστα κι από το μονοθέσιο, εκεί νιώθω πως δεν τα έχω πάει πολύ καλά. Πιστεύω όμως πως θα βελτιωθούν τα πράγματα, χάρη στη γνώση για το μονοθέσιο που αποκομίζεις σε κάθε αγώνα. Ειδικά σε ότι αφορά στη συνεργασία με τα ελαστικά όπου φέτος το παράθυρο ιδανικής απόδοσης είναι ακόμα μικρότερο. Ελπίζω κάποια στιγμή να λύσω όλα τα προβλήματα και να επιστρέψω στη φόρμα που πιστεύω πως μπορώ να έχω. Το αν αυτό θα συμβεί από τον επόμενο αγώνα ή σε δέκα αγώνες από τώρα, είναι κάτι που δεν μπορώ να πω», είπε ο Hamilton στο Motorsport Week.

Advertisement
Advertisement

Ο επόμενος αγώνας είναι στις 9 Ιουνίου, στο σιρκουί Gilles Villeneuve στο Μοντρεάλ του Καναδά.