Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στη Williams F1 o Ticktum!

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Williams F1 o Ticktum!

FORMULA 1

Στη Williams F1 o Ticktum!

FORMULA 1

Μετά την ξαφνική απομάκρυνσή του από τη Red Bull Junior Team, o Dan Ticktum βρήκε «λιμάνι» στη Williams!

Advertisement
Advertisement

Ο δύο φορές νικητής του Macau Grand Prix (2017, 2018) φερόταν ως υποψήφιος για την Toro Rosso όταν ξαφνικά ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το πρόγραμμα της Red Bull για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ωστόσο ο 20χρονος Βρετανός δεν είδε την καριέρα του να εκτροχιάζεται.

Αρχικά εξασφάλισε θέση στο grid της Formula 2 για το 2020, στην οποία θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ανταγωνιστικής ομάδας της DAMS. Και, όπως μας ενημέρωσε με κάθε επισημότητα η Williams F1, πλέον είναι και μέλος της δικής της ακαδημίας.

Μάλιστα, ο Λονδρέζος θα αποτελεί οδηγό εξέλιξης της ιστορικής ομάδας, ρόλος που περιλαμβάνει δουλειά στον προσομοιωτή του Γκροβ αλλά και πλήρη εμπλοκή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας σε δύο Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

«Είναι προνόμια για μένα που εντάσσομαι στην Ακαδημία Οδηγών της Williams, ειδικά με την απίστευτη κληρονομιά αυτής της ομάδας στο σπορ. Ο χρόνος που θα περάσω στον προσομοιωτή αλλά και οι εμπειρίες της συνεργασίας με την ομάδα θα αποδειχθούν πολύτιμα στοιχεία για την εξέλιξή μου», είπε ο Ticktum.

Επίσημοι οδηγοί της Williams για το 2020 θα είναι ο George Russell και ο Nicholas Latifi.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher