Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στη Sauber o Marciello

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Sauber o Marciello

FORMULA 1

Στη Sauber o Marciello

FORMULA 1

Το καλύτερο δώρο για το νέο χρόνο πήρε από τη Sauber o Raffaele Marciello! Ο ταλαντούχος οδηγός που ανήκει στην ακαδημία της Ferrari, θα είναι την προσεχή αγωνιστική σεζόν δοκιμαστής και εφεδρικός οδηγός της ελβετικής ομάδας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό της Sauber, μίας ομάδας με μακρά παράδοση στην ανάδειξη εξαιρετικών οδηγών. Θεωρώ πως αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Ferrari που μου έδωσε αυτή τη σημαντική δυνατότητα και πλέον, ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο νέο ρόλο“, είπε ο 20χρονος οδηγός.

Από την πλευρά της Sauber, τον καλωσόρισε η επικεφαλής της ελβετικής ομάδας, Monisha Kaltenborn: “Ο Raffaele απέδειξε το ταλέντο του στις μικρότερες κατηγορίες και ειδικά η σεζόν που έκανε στην ευρωπαϊκή F3 όπου σημείωσε 13 νίκες στο δρόμο προς τον τίτλο, ήταν εντυπωσιακή. Θα του δώσουμε την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τον κόσμο της F1“.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός οδηγός θα λάβει μέρος σε κάποιες περιόδους ελεύθερων δοκιμών αν και δεν ανακοινώθηκε σε ποια Grand Prix θα συμβεί αυτό. Παράλληλα με τα καθήκοντά του στη Sauber, ο Marciello θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του GP2 Series.

O Raffaele Marciello μίλησε αποκλειστικά στο NewsAuto για τη σεζόν που πέρασε και τη Ferrari. Διαβάστε τη συνέντευξή του στον Πάνο Σεϊτανίδη, πατώντας εδώ.