Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στη Manor ο Wehrlein!

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Manor ο Wehrlein!

FORMULA 1

Στη Manor ο Wehrlein!

FORMULA 1

Ο πρωταθλητής του DTM μετά από δυο χρόνια σε ρόλο δοκιμαστή για την Mercedes F1 εξασφάλισε μια θέση στο grid του 2016 με τη Manor. Η μικρή βρετανική ομάδα καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ν’ αλλάξει πορεία και σ’ αυτό το πλαίσιο ο 21χρονος Γερμανός από Σιγκμαρίνγκεν ίσως αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα στη Manor πήραν μεταγραφή ο συμπατριώτης μας Νικόλας Τομπάζης αλλά και ο κορυφαίος Βρετανός μηχανικός Pat Fry.

Αναφερόμενος στην νέα πρόκληση της καριέρας του ο Wehrlein που πέρυσι πήρε τον τίτλο στο DTM τόνισε: «Η Manor Racing είναι ένα σπουδαίο μέρος για να ξεκινήσω την καριέρα μου στη F1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια μικρή προσωποκεντρική ομάδα ελπίζω σύντομα να τους έχω γνωρίσει όλους. Ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Ένα ευχαριστώ στη Mercedes και τον Toto Wolff προσωπικά που οδηγεί την καριέρα μου και μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ για την υποστήριξη τώρα είναι η σειρά μου ν’ αδράξω την ευκαιρία».

Advertisement
Advertisement

Η Manor Racing θα χρησιμοποιεί από φέτος υβριδικές μηχανές Mercedes.