FORMULA 1

Στη Haas με ορίζοντα… Ferrari o Grosjean;

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Haas με ορίζοντα… Ferrari o Grosjean;

FORMULA 1

Στη Haas με ορίζοντα… Ferrari o Grosjean;

FORMULA 1

Μπορεί τελικά φέτος η silly season της Formula 1 να μην έφερε ανατροπές και μεγάλες μεταγραφές, υπάρχουν όμως 1-2 αξιόλογοι οδηγοί που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα σχέδια τους – όπως ο Romain Grosjean.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο ταλαντούχος Γάλλος φέρεται να αμφιταλαντεύεται σχετικά με το αν θα παραμείνει στη Lotus ευελπιστώντας πως θα προχωρήσει θετικά η εξαγορά από τη Renault ή αν θα τολμήσει μία πλήρη αλλαγή πλεύσης, επιλέγοντας τη νεοσύστατη ομάδα της Haas F1!

Για να δικαιολογήσουμε τη δεύτερη επιλογή, η αμερικανική ομάδα θα λειτουργεί ως… Β’ ομάδα της Ferrari, χρησιμοποιώντας τις ιταλικές μονάδες ισχύος και… δίνοντας κόκπιτ σε οδηγούς που είναι στο ραντάρ ή ήδη στην οικογένεια της Scuderia.

Advertisement
Advertisement

Με αυτή την προοπτική λοιπόν, ενός μέλλοντος στη Ferrari που θα μπορούσε να αφορά και στο 2017 αν του χρόνου ο Kimi Raikkonen αποχωρήσει από την ενεργό δράση (ή το Μαρανέλο), η συγκεκριμένη επιλογή κάθε άλλο παρά παράλογη κρίνεται.

Στη συνέντευξη Τύπου των οδηγών πριν το Grand Prix Σιγκαπούρης που διεξάγεται την Κυριακή (LIVE στις 2 το μεσημέρι από τον Alpha αλλά και τον ΟΤΕ), o Grosjean ρωτήθηκε σχετικά.

Advertisement

«Τα πράγματα αλλάζουν σχεδόν καθημερινά. Εγώ είμαι ξεκάθαρος σχετικά με το τι θέλω και είμαι ευτυχής με την επιλογή μου. Όταν παίρνεις μία απόφαση, σκέφτεσαι το παρόν, το μέλλον και που θες να φτάσεις», είπε ο Γάλλος υπονοώντας πως θα μπορούσε να αποδεχθεί μία σεζόν με μονοθέσιο περιορισμένων δυνατοτήτων, για να μάχεται για νίκες και τίτλους το 2017.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Advertisement