Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στενεύουν τα περιθώρια για Alonso

Ελλάδα 20:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στενεύουν τα περιθώρια για Alonso

FORMULA 1

Στενεύουν τα περιθώρια για Alonso

FORMULA 1

Ενώ βρισκόμαστε σε περίοδο… ανακατατάξεων στο grid της Formula 1, λόγω της αναπάντεχης αποχώρησης του Daniel Ricciardo από τη Red Bull Racing με προορισμό τη Renault, ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Fernando Alonso!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κι αυτό, παρότι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιο με τη McLaren και για το 2019. Βλέπετε, ένα ρεαλιστικό σενάριο το θέλει να παραμένει στις τάξεις της βρετανικής ομάδας αλλά να μην οδηγεί για λογαριασμό της στη Formula 1!

Ναι, όπως ίσως έχετε υποθέσει ήδη, να ηγηθεί νέας «επίθεσης» της McLaren στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Αυτή τη φορά όχι μόνο για τα 500 μίλια της Ινδιανάπολης αλλά για ολόκληρη τη σεζόν στα IndyCar.

Advertisement
Advertisement

Όμως αν είναι να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, θα πρέπει να αποφασιστεί άμεσα λαμβάνοντας υπόψη τα λόγια του Michael Andretti, επικεφαλής της Andretti Autosport, η οποία «έτρεξε» το περυσινό πρόγραμμα του Ισπανού στο Indy500.

alonso-indy500-1st-test-g640

«Φτάνουμε σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασίες την επόμενη εβδομάδα. Πολλά είναι ακόμα στον αέρα, πολλά μπορεί να συμβούν. Θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε μαζί μας γιατί η συνεργασία μαζί του είναι ευχαρίστηση. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε όλη τη σεζόν. Ο Fernando είναι το καλύτερο παιδί, αλήθεια δεν έχετε ιδέα ποιος είναι αυτός που βλέπετε στην τηλεόραση. Πάντως νομίζω πως κι εμείς τον βοηθήσαμε πέρυσι κι αν αποφασίσει τελικά να έρθει εδώ για πλήρη σεζόν, θα έχει την απαιτούμενη ταχύτητα από την αρχή. Και σίγουρα θα προκαλέσει ντόρο», είπε ο Andretti στο περιοδικό Autoweek.

Advertisement

alonso-1st-free-practice-preps-b640

Όλα αυτά ενώ ο Carlos Sainz που το 2019 δεν θα είναι στη Renault, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της McLaren. Το ερώτημα είναι, για να πάρει τι θέσει ποιου; Μήπως ήρθε η ώρα της αποχώρησης του Alonso;

Advertisement