Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στα χρώματα της Renault η Toro Rosso;

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα χρώματα της Renault η Toro Rosso;

FORMULA 1

Στα χρώματα της Renault η Toro Rosso;

FORMULA 1

Τα σενάρια σχετικά με το μέλλον της Renault στη Formula 1 (ή μακριά από αυτή) καλά κρατούν, με το τελευταίο να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αφορά και πάλι τη Scuderia Toro Rosso αλλά αυτή τη φορά, όχι εξαγορά της από τη γαλλική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Υπενθυμίζουμε πως η… δεύτερη ομάδα της Red Bull στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χρησιμοποιεί, όπως και η RBR, μονάδες ισχύος της Renault. Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες ακουγόταν έντονα το ενδεχόμενο οι Γάλλοι να εξαγοράσουν την STR!

Τώρα ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull στη Formula 1, Helmut Marko, έδωσε μία νέα διάσταση σε συνέντευξή του στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του σπορ. Σύμφωνα με τον Αυστριακό, παρότι το ενδεχόμενο εξαγοράς ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί, στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση αλλαγής… χρωμάτων στην Toro Rosso. Να εγκαταλείψει δηλαδή τα γνωστά της χρώματα και τους ταύρους, επιλέγοντας πλέον το κίτρινο χρώμα της Renault, στο πλαίσιο μίας πιο ουσιαστικής καμπάνιας μάρκετινγκ από πλευράς των Γάλλων.

Advertisement
Advertisement

Δεδομένου πως η σχέση των δύο στρατοπέδων είναι περιπετειώδης λόγω του κακού ξεκινήματος της Red Bull Racing στη σεζόν, κανένα σενάριο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί…

O Helmut Marko έδωσε μία νέα διάσταση στην πιθανή μελλοντική συνεργασία της Red Bull με τη Renault

Το τρίτο φετινό Grand Prix διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα στη Σαγκάη. Απολαύστε το στις 16:00 από την τηλεόραση του Alpha!