Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σώθηκε το GP του Σίλβερστοουν

Ελλάδα 17:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σώθηκε το GP του Σίλβερστοουν

FORMULA 1

Σώθηκε το GP του Σίλβερστοουν

FORMULA 1

Ο αγώνας του Σίλβερστοουν ήταν ένας από εκείνους που κινδύνευαν να χάσουν τη θέση τους στο καλεντάρι του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, φέρεται πως το BRDC (British Racing Drivers’ Club) που διαχειρίζεται την ιστορική πίστα, έφτασε σε συμφωνία με τη Liberty Media που έχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο διεξαγωγής του βρετανικού Grand Prix στο Σίλβερστοουν από το 2020 και μετά.

Κι αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο πριν τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής, όταν και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη βρετανική πίστα όπου θα διεξαχθεί ο δέκατος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά, ενώ τους προηγούμενους μήνες είχε αποκτήσει ξανά βάση το σενάριο διεξαγωγής ενός Grand Prix της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δρόμους του Λονδίνου.

Ωστόσο, αυτό το project που ήταν από την πρώτη στιγμή που είχε ανακοινωθεί, μία ενδιαφέρουσα αλλά πολύ δύσκολα υλοποιήσιμη ιδέα, εν μέσω Brexit θα ήταν ένα μάλλον αδύνατο εγχείρημα.