Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Συζητήσεις Liberty με Dorna

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συζητήσεις Liberty με Dorna

FORMULA 1

Συζητήσεις Liberty με Dorna

FORMULA 1

Μπορεί να πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς αγωνιστικούς κόσμους όμως αναμφίβολα είναι τα δύο πιο δημοφιλή μηχανοκίνητα σπορ. Ο λόγος φυσικά για τη Formula 1 και το MotoGP.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Εύλογα δεν είναι ιδεατό να διεξάγονται παρόμοιες ώρες, στερώντας από το κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και τα δύο. Έτσι, μετά τη δήλωση πρόθεσης τα Grand Prix να μη διεξάγονται την ίδια μέρα με τον αγώνα των 500ων Μιλίων της Ινδιανάπολης και τον 24ωρο αγώνα αντοχής του Μαν, η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία της F1, η Liberty Media, έκανε μία ακόμα σημαντική κίνηση.

Ο αγωνιστικός διευθυντής του σπορ, Ross Brawn, είχε στο περιθώριο του ισπανικού Grand Prix συζητήσεις με τον επικεφαλής της Dorna, Carmelo Ezpeleta.

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός δήλωσε σχετικά: «Δεν είμαστε τόσο υπερήφανοι ώστε να μη συμβουλευόμαστε και άλλους θεσμούς αναζητώντας τρόπους για να κινηθούμε όλοι προς τα μπροστά. Είναι δύσκολο να έχεις πάντα διαφορετικές ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων αλλά συζητάμε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».

spanishgp17-vinales-leads-rossi-a640

Φέτος τα GP της F1 και οι αγώνες του MotoGP, διεξάγονται την ίδια μέρα σε οκτώ περιπτώσεις. Σχεδόν δηλαδή στο μισό καλεντάρι.