Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Συμφώνησε με τη Haas o Magnussen

Ελλάδα 6:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συμφώνησε με τη Haas o Magnussen

FORMULA 1

Συμφώνησε με τη Haas o Magnussen

FORMULA 1

Η υπομονή του Kevin Magnussen τελείωσε και έτσι πήρε την απόφαση να μην περιμένει άλλο την απόφαση της Renault για το οδηγικό της δίδυμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017. Ο Δανός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Haas F1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Το έντονο φλερτ των δύο πλευρών και το γεγονός πως ο Magnussen είχε δεχθεί πρόταση από την αμερικανική ομάδα, δημοσιοποιήθηκε στο περιθώριο του Grand Prix στην Πόλη του Μεξικού. Μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει και δώδεκα μήνες νωρίτερα αλλά τότε είχε προτιμηθεί η λύση του Romain Grosjean.

O Γάλλος κυριάρχησε κατά κράτος του αδύναμου teammate του, Esteban Gutierrez, αποδεικνύοντας στον Gene Haas πως η ύπαρξη δύο ταλαντούχων οδηγών ίσως είναι πολυτιμότερη από τις χορηγίες του Μεξικανού! Είναι λοιπόν χαρακτηριστικό πως δεν απαιτεί χορηγίες από τον Magnussen!

Advertisement
Advertisement

Η συμφωνία που θα επισημοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα, θα είναι διετούς διάρκειας. Παραμένει άγνωστο το τι θα κάνει ο Gutierrez ενώ με τον Esteban Ocon να είναι όπως σας έχουμε πει κοντά στη Force India, η λίστα υποψηφίων για τη Renault ενόψει της επόμενης σεζόν μικραίνει.

Έτσι στην pole position για το ρόλο του teammate του Nico Hulkenberg στη γαλλική ομάδα, φέρεται αναπάντεχα να είναι ο νυν οδηγός της, Jolyon Palmer!

Advertisement

Στην εσωτερική κόντρα της Renault F1 φέτος, μετά από 19 Grand Prix, o Magnussen έχει στο ενεργητικό του επτά πόντους έναντι ενός του Palmer, και βρίσκονται στην 16η και τη 17η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα.