Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Συγκλονίζει ο Philippe Bianchi

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συγκλονίζει ο Philippe Bianchi

FORMULA 1

Συγκλονίζει ο Philippe Bianchi

FORMULA 1

Έχουν περάσει οκτώ και πλέον μήνες από το τρομακτικό ατύχημα του Jules Bianchi στο Grand Prix Ιαπωνίας και κάθε μέρα που περνά, η οικογένειά του λυγίζει όλο και περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μπορεί ο άτυχος 25χρονος να έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και να νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νίκαιας αλλά όπως παραδέχθηκε ο πατέρας του, Philippe, τους τελευταίους μήνες η κατάσταση της υγείας του δεν σημειώνει την παραμικρή πρόοδο.

«Δεν το αντέχουμε, είναι ένα καθημερινό μαρτύριο. Κάποιες στιγμές χάνουμε το μυαλό μας. Για μένα, αυτή η κατάσταση είναι χειρότερη από το να είχε σκοτωθεί. Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο να τον βοηθήσουμε. Οι μέρες περνούν και πλέον είμαι λιγότερο αισιόδοξος απ’ ότι πριν από 2-3 μήνες. Τότε ελπίζαμε να υπάρξει μεγαλύτερη βελτίωση. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει να προσγειωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως πραγματικά έχουν τα πράγματα», είπε ο Γάλλος.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μετά το ατύχημα του Michael Schumacher τον Δεκέμβριο του 2013, είχε υπάρξει συζήτηση με τον Jules σχετικά με το ενδεχόμενο να υποστεί έναν αντίστοιχο τραυματισμό.

«Ακόμα κι αν ξυπνήσει αλλά με περιορισμένη δυνατότητα κινήσεων, είμαστε σίγουροι πως είναι κάτι που δεν θα ήθελε να βιώνει. Το είχαμε συζητήσει. Μας είχε πει πως αν είχε ένα ατύχημα σαν του Schumacher, ακόμα κι αν αυτό τον εμπόδιζε μόνο από το να οδηγεί, θα του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το αποδεχθεί. Διότι η οδήγηση ήταν η ζωή του», είπε ο Philippe Bianchi.