Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σφίγγει τα δόντια ο Alonso

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σφίγγει τα δόντια ο Alonso

FORMULA 1

Σφίγγει τα δόντια ο Alonso

FORMULA 1

Μπορεί όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο Fernando Alonso να έχει πάρει το πράσινο φως για να τρέξει κανονικά στο Grand Prix της Κίνας, ωστόσο η συμμετοχή του στον τρίτο αγώνα της σεζόν δεν θα αποτελέσει βόλτα στο πάρκο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Ισπανός οδηγός παραδέχθηκε μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, πως ακόμα πονάει. Έψαξε όμως τα συν και τα πλην της κατάστασής του…

«Μου έλειψε πολύ το μονοθέσιο αυτές τις 26 μέρες και χαίρομαι που επέστρεψα. Παρότι δεν είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, λατρεύω αυτό που κάνω και χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστω ξανά. Πονάω ακόμα γιατί ο τραυματισμός στα πλευρά μου δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως αλλά υποθέτω πως είναι φυσιολογικό και πως θα μπορώ να διαχειριστώ τον πόνο. Είναι ένα σιρκουί με πολλές δεξιές στροφές, συνδυασμός που δεν με βολεύει. Όμως δεν παίρνω κάποιο ρίσκο. Θα προσπαθώ να είμαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις που κάνω όταν βρίσκομαι μέσα στο κόκπιτ αλλά και όταν θα βγαίνω από αυτό. Πρέπει να αποφύγω κάποια ανόητη κίνηση που θα επιδεινώσει την κατάσταση μου. Τα καθίσματα πλέον είναι σμιλεμένα στη μορφολογία του σώματός μας. Αυτό είναι θετικό, καθώς δεν κινείσαι καθόλου μέσα στο μονοθέσιο. Όμως νιώθεις κάθε αναπήδηση, κάθε kerb», είπε ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός της McLaren ήταν δωδέκατος στο FP1 και ενδέκατος στο FP2 στη Σαγκάη, συμπληρώνοντας 11 και 31 γύρους αντίστοιχα.