Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σεξιστής ο Hamilton;

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σεξιστής ο Hamilton;

FORMULA 1

Σεξιστής ο Hamilton;

FORMULA 1

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton  κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά στο βάθρο του Κινέζικου GP.

Advertisement
Advertisement

Ο νικητής του αγώνα μετά την απομονή όταν ήρθε η ώρα της σαμπάνιας ίσως για ν’ απομακρυνθεί λίγο από το Rosberg λόγω του ψυχροπολεμικού κλίματος που υπάρχει ανάμεσά τους ίσως και γιατί η αδρεναλίνη τον οδήγησε στις όμορφες εκπροσώπους του κινέζικου κάλλους που ήταν επιφορτισμένες με την απονομή κατέβρεξε μια εξ’ αυτών με σαμπάνια. Μια συνήθη ενέργεια στο βάθρο. Η αντίδραση της νεαρής Κινέζας έδειξε ενόχληση και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι ανάλογο ο Hamilton. Είχε καταβρέξει και τις Ισπανίδες στο βάθρο της Βαρκελώνης πέρυσι.

Ο επικεφαλής της πίστας Roz Hardie σημείωσε: “Είναι σαφές από τις φωτογραφίες πως δεν υπάρχει σπρέι σαμπάνιας, αλλά η σαμπάνια επίτηδες κατευθύνεται στο πρόσωπο της κοπέλας. Επίσης φαίνεται πως η ίδια δεν συναινεί με τη στάση του σώματός της σε μια τέτοια ενέργεια. Αν όντως είναι έτσι ο Χάμιλτον πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τις ενέργειές του και να είναι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά του στο μέλλον. Νομίζω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν μαζί μου ότι δε φαίνεται να το διασκεδάζει η κοπέλα. Δεν είναι εύκολο να είσαι grid girl και δεν έχει άλλη επιλογή από το να στέκεται εκεί και να γίνει δέκτης μιας τέτοιας ενέργειας. Αυτό θα έπρεπε να το υπολογίσει ο Χάμιλτον. Φαίνεται όμως πως εκμεταλλεύεται τη θέση που βρίσκεται η κοπέλα”.

Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση όλο αυτό να φαίνεται υπερβολικό αλλά προφανώς δεν έχουμε ακούσει την αντίδραση της κοπέλας μετά απ’ αυτό το συμβάν. Ίσως στο μέλλον να χρειάζεται στο συμβόλαιο συνεργασίας των εν λόγω δεσποινίδων η γραπτή τους συναίνεση για το κατάβρεγμα με σαμπάνια. Εκτός κι αν πρέπει οι οδηγοί να ρωτούν: “Να σας καταβρέξω δεσποινίς;“…

Advertisement
Advertisement