Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Schumacher;

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Schumacher;

FORMULA 1

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Schumacher;

FORMULA 1

Μπορεί το ιατρικό επιτελείο να τηρεί σιγή ιχθύος, τονίζοντας μόνο τη σημασία της σταθεροποίησης της κατάστασης του Michael Schumacher, ίσως όμως να υπάρχουν και πιο ευχάριστα νέα. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Philippe Streiff.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο βετεράνος οδηγός της Formula 1 που το 1989 καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ατύχημα σε δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Rio de Janeiro, αποκάλυψε πως ο Gerard Saillant του είπε πως δεν κινδυνεύει πια η ζωή του Schumacher!

«Δεν είμαι γιατρός, απλά επαναλαμβάνω αυτό που μου είπε ο Saillant. Πως είναι σε σοβαρή κατάσταση αλλά ευτυχώς, δεν κινδυνεύει πια η ζωή του», είπε σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph ο Streiff.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Saillant, δεν είναι μέλος του ιατρικού επιτελείου του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ αλλά οικογενειακός φίλος που έσπευσε στη γαλλική πόλη από το Παρίσι, για να βοηθήσει με κάθε τρόπο την οικογένεια Schumacher.

Πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση που να επιβεβαιώνει τα παραπάνω ενώ τόσο οι γιατροί όσο και η εκπρόσωπος Τύπου του Schumacher, Sabine Kehm, έχουν ξεκαθαρίσει πως όταν υπάρξει κάποια εξέλιξη, θα έχουμε και νέα ενημέρωση.

Update 13.11
Η εκπρόσωπος του Michael Schumacher, Sabine Kehm, έσπευσε να διαψεύσει τα λεγόμενα του Streiff…