Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σαμποτάρει ο Kubica τους οδηγούς της Williams;

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σαμποτάρει ο Kubica τους οδηγούς της Williams;

FORMULA 1

Σαμποτάρει ο Kubica τους οδηγούς της Williams;

FORMULA 1

Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό σενάριο αλλά συνήθως τα λόγια του Jacques Villeneuve δεν στερούνται υπερβολής. Έτσι και τώρα όταν κλήθηκε να εξηγήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Williams.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 που τα τελευταία χρόνια έχει ρόλο τηλεσχολιαστή, δεν δίστασε να πει πως αιτία των προβλημάτων των Lance Stroll και Sergey Sirotkin που δεν έλαμψαν στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, θα μπορούσε να είναι ο εφεδρικός οδηγός Robert Kubica.

Κι αυτό λόγο τις δίψας του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επτά χρόνια μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του στο Rally Ronde di Andorra.

Advertisement
Advertisement

«Μου είναι δύσκολο να αξιολογήσω πως έχει η κατάσταση στη Williams. Ο μόνος που θα μπορούσε να αναδείξει τις δυνατότητες του μονοθεσίου είναι ο Kubica και αυτός είναι πως ασχολείται με την εξέλιξή του. Θεωρώ πιθανό οι επιλογές του στο στήσιμο να γίνονται ώστε να δυσκολεύουν τους άλλους οδηγούς. Το όνειρό του είναι να αγωνιστεί ξανά, όχι να είναι ο τρίτος της παρέας. Αυτό είναι κάτι που δεν θα υποτιμούσα και θα έκανα το ίδιο αν ήμουν στη θέση του», είπε ο Villeneuve στο Sky Italia.

villeneuve-austria17-myphoto-a640

Ο Γαλλοκαναδός έχει εργαστεί στη Williams 1996-1998, κατακτώντας με αυτή τον παρθενικό παγκόσμιο τίτλο του στο μαγικό κόσμο της Formula 1.