Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Video: Το Rush έρχεται!

Ελλάδα 2:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Rush έρχεται!

FORMULA 1

Video: Το Rush έρχεται!

FORMULA 1

Η νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ με θέμα την κόντρα Νίκι Λάουντα – Τζέιμς Χάντ είναι στο τελικό στάδιο του μοντάζ και το Σεπτέμβριο θα την δούμε στις αίθουσες. Η ταινία πραγματεύεται τη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1 το 1976. TOY T. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Το «Rush» του πολυβραβευμένου Αμερικανού σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013 και κεντρικοί ήρωες είναι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκι Λάουντα, τον οποίο υποδύεται ο Ντάνιελ Μπρουλ, και ο πρωταθλητής εκείνης της σεζόν, Τζέιμς Χαντ, τον οποίο υποδύεται ο Κρις Χέμσγουορθ.

Η ιστορία αφορά την επική κόντρα Χάντ – Λάουντα, το σχεδόν θανάσιμο τραυματισμό του Αυστριακού με τη Ferrari στο Νίρμπουργκρινγκ, το συγκλονιστικό του comeback έξι βδομάδες μετά στη Μόντσα και την κόντρα μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Χαντ που οδηγούσε για τη McLaren ήταν 3 βαθμούς πίσω από το Λάουντα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Ιαπωνία και ο Αυστριακός είχε το πλεονέκτημα. Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε εκείνη την ημέρα στο Φούτζι έκανε το Λάουντα να αισθανθεί κίνδυνο και έτσι ο Αυστριακός αποχώρησε δυο γύρους μετά την εκκίνηση προς τέρψιν του Χαντ που πήρε τον τίτλο.

Στη φωτογραφία εικονίζεται από τον τελευταίο αγώνα στο Νίρμπουργκρινγκ ο 64χρονος Νίκι Λάουντα εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes F1 στα πιτ της ομάδας παρέα με τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ.

Advertisement
Advertisement

Για τα γυρίσματα έχουν επιστρατευτεί πολλά ιερά τέρατα του παρελθόντος, με τις αγωνιστικές σκηνές να γυρίζονται σε πίστες όπως το Ντόνινγκτον και το Κάντγουελ Παρκ. Στη ταινία πρωταγωνιστεί και η πανέμορφη Ολίβια Γουάιλντ.