Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Rosberg: Πρέπει να είμαστε αλεξίσφαιροι

Ελλάδα 15:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rosberg: Πρέπει να είμαστε αλεξίσφαιροι

FORMULA 1

Rosberg: Πρέπει να είμαστε αλεξίσφαιροι

FORMULA 1

Η πλήρης κυριαρχία που απολαμβάνει φέτος η Mercedes με τις W05 Hybrid, έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Τόσο που ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Nico Rosberg, θέλει σε κάθε αγώνα η γερμανική ομάδα να κάνει το 1-2!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Δήλωσε που ήρθε μετά τη μοναδική φετινή ήττα σε επίσημη διαδικασία. Μετά από 7 pole positions και 6 νίκες, τα «ασημί βέλη» έχασαν το σύστημα ERS στον Καναδά και μαζί την ευκαιρία για ένα ακόμα τερματισμό σε σχηματισμό στις πρώτες θέσεις.

«Δεν ήταν ευχάριστο που δεν κερδίσαμε στον Καναδά, διότι το μονοθέσιο μας είναι αρκετά καλό για να κερδίζει σε κάθε πίστα του πρωταθλήματος. Απογοητευτήκαμε που φύγαμε από το Μόντρεαλ χωρίς να είμαστε νικητές. Πρέπει να ανακάμψουμε στην Αυστρία και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το 1-2 σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες», είπε ο 28χρονος στο Autosport.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός τερμάτισε δεύτερος στην πίστα Gilles Villeneuve, διαχειριζόμενος σωστά το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε με το μονοθέσιο του. Αντίθετα, ο Lewis Hamilton εγκατέλειψε και έτσι η μεταξύ τους διαφορά άνοιξε πάλι, στους 22 πόντους.

«Ήταν ο καλύτερος δυνατός περιορισμός ζημιών. Πήρα πολλούς βαθμούς. Όμως σε ομαδικό επίπεδο ήταν αρνητικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα, δεν υπάρχει χώρος για προβλήματα αξιοπιστίας. Πρέπει να είμαστε αλεξίσφαιροι», τόνισε ο Rosberg.