Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

ROC: Ο παλιός είναι αλλιώς (video)

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ROC: Ο παλιός είναι αλλιώς (video)

FORMULA 1

ROC: Ο παλιός είναι αλλιώς (video)

FORMULA 1

Ο David Coulthard ήταν ο μεγάλος νικητής του περίφημου «Αγώνα των Πρωταθλητών»! Ο 43χρονος Σκωτσέζος οδηγός κέρδισε τον δοκιμαστή της Mercedes, Pascal Wehrlein στον τελικό του φετινού «Race Of The Champions».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Coulthard που έχει εκκινήσει σε 246GP και έχει κερδίσει 13 απ’ αυτά εγκατέλειψε τους αγώνες το 2012 εκείνη τη χρονιά έτρεξε στο DTM. Η τελευταία του χρονιά στη F1, ήταν το 2008 στη Red Bull, αυτός που τον αντικατέστησε εκεί ήταν ο νεαρός τότε Sebastian Vettel.

Στην πρώτη εκ των τριών προσπαθειών ο Coulthard κέρδισε το Wehrlein με διαφορά 1.5 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το ROC Buggy. Στην επόμενη προσπάθεια με το Ariel Atom ο Coulthard επικράτησε του Wehrlein με διαφορά 2.7 sec. Ο Wehrlein προσπάθησε αλλά έκανε λάθος στην τελευταία στροφή.

Advertisement
Advertisement

Ο Coulthard πέρασε οριακά μέχρι τον τελικό καθώς κινδύνεψε με αποκλεισμό τόσο στον ημιτελικό όσο και στον προημιτελικό. Αρχικά είχε μια αμφίρροπη μονομαχία με τον Peter Solberg με VW Polo RX στην οποία έκαναν και οι δυο λάθη.

Μετά ήταν η σειρά του Αυστραλού πρωταθλητή στο V8 Supercars Jamie Whincup εδώ ο Coulthard κέρδισε πάνω στο νήμα με διαφορά μόλις 0.1751 sec.

Στο Κύπελλο Εθνών οι Tom Kristensen και Peter Solberg πήραν το τρόπαιο με τη Σκανδιναβική συμμετοχή έναντι της Βρετανικής των Coulthard – Susie Wolff.

Advertisement