Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πάει… Σρι Λάνκα ο Ρικιάρντο

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάει… Σρι Λάνκα ο Ρικιάρντο

FORMULA 1

Πάει… Σρι Λάνκα ο Ρικιάρντο

FORMULA 1

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ντάνιελ Ρικιάρντο ως επίσημος οδηγός της Red Bull Racing θα είναι… στην άλλη άκρη του κόσμου!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα στην εξωτική… Σρι Λάνκα όπου ο 24χρονος θα πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα γνωστά Road Show της αυστριακής εταιρείας. Ο Ρικιάρντο θα οδηγήσει την RB7 του 2011 σε μία… τριήμερη γιορτή της αυτοκίνησης που θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στη πόλη Κάντι (η δεύτερη μεγαλύτερη της ασιατικής χώρας), την επόμενη μέρα στο παραλιακό θέρετρο Γκάλε και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής στη πρωτεύουσα Κολόμπο.

«Δεν έχω πάει ποτέ στη Σρι Λάνκα και ανυπομονώ. Το μόνο που ξέρω για αυτή τη χώρα, είναι πως έχουν πολύ καλή ομάδα κρίκετ! Πιστεύω πως πολλοί από τους θεατές δεν θα έχουν δει ποτέ τους μονοθέσιο της Formula 1 και αν φέρω χαμόγελο στο πρόσωπο τους, θα σημαίνει πως έχω κάνει καλά τη δουλειά μου», σχολίασε ο Ρικιάρντο.

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστραλός που τις προηγούμενες δύο σεζόν οδηγούσε για λογαριασμό της Scuderia Toro Rosso, αντικαθιστά τον συμπατριώτη του Μαρκ Ουέμπερ που αποχωρεί από τη Formula 1 και το 2014 θα είναι teammate του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Τη θέση του στην ομάδα της Φαένζα, θα πάρει ο νεαρός Ρώσος Δανιήλ Κβιάτ.