Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Red Bull: Ο Verstappen είναι ταλέντο επιπέδου Senna

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Red Bull: Ο Verstappen είναι ταλέντο επιπέδου Senna

FORMULA 1

Red Bull: Ο Verstappen είναι ταλέντο επιπέδου Senna

FORMULA 1

Ο επικεφαλής του τμήματος Red Bull Junior, Helmut Marko, αναφερόμενος στην επικείμενη συνεργασία του 16χρονου Max Verstappen με τη Scuderia Toro Rosso υπερθεμάτισε.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο νεαρός γόνος του Jos Verstappen, παλιού οδηγού της F1, υπέγραψε στα 16 του χρόνια πολυετές συμβόλαιο με την Toro Rosso για λογαριασμό της οποίας θα αγωνίζεται από το 2015. Ο Max Verstapen θα γίνει έτσι ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της F1. Ο 16χρονος έχει κάνει ήδη δοκιμές με παλιό μονοθέσιο και αδημονεί να πάρει την superlicence από τη FIA για να συμμετέχει στις ελεύθερες δοκιμές του Ιαπωνικού GP το άλλο Σαββατοκύριακο.

Μιλώντας για το νεαρό οδηγό ο πολύπειρος Helmut Marko που επίσης πίστεψε και ανέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν και τους Vettel, Ricciardo, Kvyat, ανέφερε: «Θεωρώ πως είναι ταλέντο επιπέδου Ayrton Senna. Ο Verstappen είναι τόσο σπάνιο ταλέντο που βγαίνει ένα σε πολλές δεκαετίες. Μην κοιτάτε την ηλικία του. Οι ειδικοί μας συνεργάτες που δουλεύουν μαζί του λένε πως το μυαλό του είναι τουλάχιστον 22χρονου. Επιπλέον οι οδηγικές του ικανότητες και η ικανότητά του στον αγώνα είναι αντίστοιχα ανεπτυγμένη αγωνίζεται επαγγελματικά από 4 ετών. Περιμένουμε απ’ αυτόν να είναι ανταγωνιστικός από τον πρώτο αγώνα. Δεν προσπαθούμε να πιάσουμε το λαχείο μαζί του αντίθετα ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε. Η επιτυχία που είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν με άλλους οδηγούς δείχνει πως ξέρουμε τι κάνουμε και δεν είναι τυχαίο αυτό που θα συμβεί».

Advertisement
Advertisement

Ο Max Verstappen θα πάρει τη θέση του Jean-Eric Verne το 2015 στην Toro Rosso.