Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Red Bull: Νωρίς για αποφάσεις

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Red Bull: Νωρίς για αποφάσεις

FORMULA 1

Red Bull: Νωρίς για αποφάσεις

FORMULA 1

Τουλάχιστον άλλους τρεις μήνες θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τα σχέδια της Red Bull Racing σχετικά με το οδηγικό της δίδυμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2014. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, είναι πιθανό να διατηρηθεί το ίδιο δίδυμο, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Ουέμπερ.

«Έχουν γίνει μόνο 5 αγώνες σε αυτό το πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι αποφάσεις μας σχετικά με τους οδηγούς θα γίνουν το καλοκαίρι κι αν ο Μαρκ αποδίδει τα αναμενόμενα και έχει ακόμα την επιθυμία να συνεχίσει, θα το εξετάσουμε προσεκτικά. Ξέρουμε τι οδηγός είναι και έχει πετύχει πολλά μαζί μας. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν θα παρθεί πριν τα τέλη του καλοκαιριού», ξεκαθάρισε ο Χόρνερ στο Sky Sports.

Κι αν ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεσμεύεται με συμβόλαιο άρα η παρουσία του είναι δεδομένη, οι παραπάνω δηλώσεις κάθε άλλο παρά κατευνάζουν τις φήμες σχετικά με τον Ουέμπερ. Έντονα δυσαρεστημένος μετά τα όσα έγιναν στο Grand Prix της Κίνας, ο Αυστραλός φέρεται να είναι έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί μιλούν για δεδομένη συμφωνία με τη Porsche για το πρόγραμμα αγώνων αντοχής, αν και προς το παρόν αυτό διαψεύδεται από τη γερμανική εταιρεία.

Φωτογραφίες: redbullracing.com