Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Raikkonen: «Ως εδώ όλα καλά»

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Raikkonen: «Ως εδώ όλα καλά»

FORMULA 1

Raikkonen: «Ως εδώ όλα καλά»

FORMULA 1

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη του πρώτου τετραήμερου χειμερινού τεστ εξέλιξης που έλαβε χώρα στην πίστα της Βαρκελώνης, παρουσιάστηκε ο Kimi Raikkonen. Ο οδηγός της Ferrari έκλεισε μάλιστα τις δοκιμές στην κορυφή των χρόνων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Τόσο οι επιδόσεις της SF70H όσο και η αξιοπιστία της, έδωσαν στη Scuderia Ferrari λόγους να αισιοδοξεί ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2017. Κι ας ήταν ο Φινλανδός ως συνήθως μετρημένος στα λεγόμενά του.

«Η αίσθηση που έχω μετά το πρώτο τεστ είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι αλλά αυτό είναι κάτι αναμενόμενο βάσει των νέων κανονισμών. Κάθε χρόνο είμαστε αισιόδοξοι στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά το δύσκολο είναι να προβλέψεις που θα βρίσκεσαι στο τέλος αυτής. Πήραμε το μάθημά μας από τα προηγούμενα χρόνια, η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά το Χειμώνα αλλά θα είναι αυτό αρκετό; Θα δούμε μέσα στ σεζόν. Ως εδώ, όλα είναι καλά, δεν έχω λόγους να παραπονιέμαι. Πάντα θέλεις κάτι περισσότερο αλλά το πρώτο μας τετραήμερο φέτος έχει κυλήσει πολύ καλύτερα από το περυσινό, πολύ πιο ομαλά. Άρα είναι μία καλή αρχή», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007.

Advertisement
Advertisement