Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Haas

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Haas

FORMULA 1

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Haas

FORMULA 1

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Haas F1 να είναι προγραμματισμένα για το απόγευμα της Κυριακής (26 Φεβρουαρίου), ωστόσο αυτό μας «συστήθηκε» ένα 24ωρο νωρίτερα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Η αμερικανική ομάδα βρίσκεται ήδη στην πίστα της Βαρκελώνης, εκεί που θα κάνει την παρουσίαση αλλά και που διεξάγεται το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου.

Όμως εκμεταλλεύτηκε τη μία εκ των δύο ημερών που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο κινηματογράφησης. Σε αυτή υπάρχουν δύο περιορισμοί: η χρήση demo ελαστικών της Pirelli και ο όριο 100 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Μία πρώτη ματιά στη VF-17 δείχνει πως η ομάδα του Gene Haas έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στο σχεδιασμού του δεύτερου μονοθεσίου F1 της ιστορίας της, με ελκυστικό πρόσθιο μέρος, άλλο ένα μεγάλο κάθετο πτερύγιο πάνω από το κάλυμμα του κινητήρα και εξαιρετικά συμπυκνωμένο πίσω μέρος.

Οδηγοί της Haas F1 το 2017 θα είναι οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen, ενώ θα χρησιμοποιεί υβριδικές μηχανές της Ferrari. Και μάλιστα, σε αντίθεση με τη Sauber, θα έχει στη διάθεσή της τις φετινές!