Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πουλάει τρέλα ο Marko

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πουλάει τρέλα ο Marko

FORMULA 1

Πουλάει τρέλα ο Marko

FORMULA 1

Μία δήλωση που θα συζητηθεί και σίγουρα δεν θα βρει πολλούς υποστηρικτές στο στρατόπεδο της Renault, πραγματοποίησε ο ισχυρός άνδρας της Red Bull, Helmut Marko.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μετά τη ρόδινη τετραετία όπου οι δύο εταιρείες κατέκτησαν τα πάντα στη Formula 1 (2010-2013), οι δύο τελευταίες ήταν δύσκολες και με πολλές εντάσεις. Μάλιστα επίσημα υπάρχει διαζύγιο σε ότι αφορά στην παροχή μονάδων ισχύος της γαλλικής εταιρείας στην αυστριακή ομάδα.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, λογικά και με τις ευλογίες του Bernie Ecclestone που δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει τη Red Bull, οι ταύροι θα χρησιμοποιούν και φέτος υβριδικές μηχανές φτιαγμένες στο Βιρί-Σατιγιόν, ωστόσο «βαφτισμένους» ως Tag Heuer.

Και παρότι για να φτάσουμε εκεί η Renault έκανε υποχωρήσεις, έρχεται ο Marko να προκαλέσει με δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα Salzburg Nachrichten.

kvyat-china15-act-d640

Advertisement

«Αν στη Renault είναι έξυπνοι, θα πρέπει να επικεντρωθούν σε εμάς. Κι αυτό διότι με την Lotus στην κατάσταση που είναι και με τους οδηγούς που έχει, δεν θα πετύχουν απολύτως τίποτα», είπε ο Marko.

Αναφέρεται φυσικά στην ομάδα του Ένστον που πλέον θα αποτελεί εργοστασιακή συμμετοχή της Renault, με επίσημο οδηγό τον Jolyon Palmer και τον teammate του να μην είναι ακόμα δεδομένος μιας και όλα δείχνουν πως ο Pastor Maldonado θα χάσει τη θέση του από τον Kevin Magnussen (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement